Wat valt er nog meer te vertellen over LaDouce?


Wie zit er achter LaDouce?

LaDouce is het bedrijf van Irma Kleine. Zij studeerde in 1999 af in Communicatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna werkte ze bij Castel Mediaproducties in de functies van communicatieconsultant, redacteur en eindredacteur. LaDouce Tekst & Communicatie opende haar deuren in april 2008.

Hoe gaat LaDouce te werk?
Bij alle opdrachten staat voorop: we werken samen met onze klanten. We luisteren, denken mee, koppelen tussentijds terug en creëren dat wat u voor ogen heeft. Uiteraard met de deadline strak voor ogen.

Voor wat voor soort opdrachten kan ik LaDouce inschakelen?
LaDouce richt zich op schriftelijke communicatie in de breedste zin van het woord. Dat wil zeggen: van advies, redactiecoördinatie en eindredactie tot het schrijven en redigeren van teksten. Benieuwd wat we zoal gemaakt hebben? Surf naar ons portfolio.

Welke tarieven hanteert LaDouce?
De tarieven van LaDouce zijn afhankelijk van de aard van de opdracht, de hoeveelheid werk en de deadline. We maken dan ook graag een offerte op maat. Wilt u snel een prijsindicatie bij uw opdracht? Even bellen of mailen is voldoende.

Kan LaDouce ook binnen een bedrijf worden ingezet?
Ja hoor, dat kan. Bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van een personeelsblad of voor tijdelijke vervanging van een medewerker. De specifieke details voor een dergelijke samenwerking worden in onderling overleg overeengekomen.

Op zoek naar een tekst die de juiste snaar raakt? Neem dan contact met ons op:

LaDouce Tekst & Communicatie

Meidoornlaan 7
7921BK Zuidwolde
Telefoonnummer: 06 - 12 06 34 67